Съседите на редактора на „Убийствен пъзел X“ се обадили в полицията, мислейки, че някой е в опасност

04.10.2023, 10:00

Много реалистично изпълнение!

   
 
Съседите на редактора на „Убийствен пъзел X“ се обадили в полицията, мислейки, че някой е в опасност

Режисьорът на "Убийствен пъзел X" Кевин Гройтерт разкрива в ново интервю за NME, че полицията е почукала на вратата по време на постпродукцията на филма в Холивуд. Очевидно съседите са повикали помощ, защото са смятали, че някой е в опасност.

Всъщност Стив Форн, първият асистент редактор, работел в офиса си върху последователността на кадрите с вакуумния капан на филма.

"На вратата се почука. Имаме видео от [камерата] на звънеца на вратата, на което полицията се приближава, [Форн отваря вратата] и полицията казва: "Съседите са се обаждали и казват, че някой е измъчван до смърт тук.", припомня той.

"Всъщност, аз просто работя върху филм... Можете да влезете и да го видите, ако искате?" Полицаите започнаха да се смеят! Те казаха: "Ние искаме, но, знаете ли, всичко е наред." Трябва да е било доста реалистично изпълнение! Това е доста забавна история…", казва Форн.

"Убийствен пъзел X", 10-ият филм от поредицата, се развива скоро след оригинала от 2004 г., но преди следващите продължения. Проследява класическия злодей Джон Крамър, известен още като Джигоу, докато пътува до Мексико за медицинска процедура, която се надява да го излекува от рак. За съжаление той открива, че цялата операция е измама и решава да си отмъсти.

Филмът вече е по кината.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ