Виж най-ужасяващия официален трейлър на „Пет нощи при Фреди“

28.06.2023, 10:00

Абе, по-добре недей...

   
 
Виж най-ужасяващия официален трейлър на „Пет нощи при Фреди“
Източник: Youtube

Universal Pictures пуснаха официалния трейлър за екранната адаптация на Blumhouse на популярната поредица от видеоигри "Пет нощи при Фреди".

Точно като игрите, филмът е аниматроничен кошмар за обладани талисмани в пицария. Във филмовата версия участва Джош Хътчерсън ("Игрите на глада") като охранител, който се бори да се справи с тази реалност.

Официалният синопсис гласи:

 Ужасяващият феномен на играта на ужасите се превръща в смразяващо кръвта кино събитие, тъй като Blumhouse – продуцентът на "M3GAN", "Черният телефон" и "Невидимият човек" – пренася "Пет нощи при Фреди" на големия екран. Филмът проследява проблемен охранител, който започва работа в пицарията на Фреди Фазбер. Докато прекарва първата си нощ на работа, той осъзнава, че нощната смяна при Фреди няма да е толкова лесна за преминаване.

 Филмът на ужасите е режисиран от Ема Тами ("Вятърът", "Кървава луна"). Магазинът за същества на Джим Хенсън работи с емблематичната аниматроника на чудовищата.

С участието на Елизабет Лейл, Кат Конър Стърлинг, Пайпър Рубио, Мери Стюарт Мастерсън и Матю Лилард, "Пет нощи при Фреди" ще бъде показан по кината и на Peacock на 27 октомври.


 



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ