Актьорът от „Светкавицата“ Езра Милър бе обвинен в грабеж с взлом

09.08.2022, 15:00

А това не е единственото му провинение!

   
 
Актьорът от „Светкавицата“ Езра Милър бе обвинен в грабеж с взлом

Актьорът Езра Милър бе обвинен в кражба с взлом в Стамфорд, Върмонт. Това е поредният инцидент, коойто се свързва със звездата от "Светкавицата".

В доклад от понеделник щатската полиция на Върмонт посочва, че е отговорила на жалба за кражба с взлом в Стамфорд на 1 май и е открила, че няколко бутилки алкохол са били взети от жилище, докато собствениците не са присъствали. Милър бива обвинен, след като полицията преглежда с записите от камерите за наблюдение и разпитва свидетели.

Според Асошиейтед прес в полицейския доклад се казва, че Милър е открит малко преди полунощ в неделя и му е издадена заповед да се яви пред Върховния съд на Върмонт на 26 септември.

Обвинението за тежко престъпление е само част от незаконните прояви на Милър. 29-годишният актьор беше арестуван два пъти по-рано тази година в Хавай, включително за непристойно поведение и тормоз в караоке бар. Вторият инцидент е за нападение от втора степен.

Родителите на 18-годишната Токата Айрън Айс, индианска активистка, по-рано тази година подадоха заповед за защита срещу Милър, обвинявайки актьора, че се държи непристойно с нея като непълнолетна от 12-годишна възраст.

След като се появи в няколко филма за Warner Bros. и D.C. Films като "Светкавицата", Милър участва в предстоящия самостоятелен филм под същото име, който трябва да излезе през юни 2023 г. Въпреки че Warner Bros. миналата седмица прекратиха почти завършения филм "Batgirl", студиото заяви, че остава ангажирано с издаването на "Светкавицата".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ