Marvel предстaвиха трейлъри за две нови продукции по време на D23 Expo

12.09.2022, 13:00

Сериал с Емилия Кларк и специален филм!

   
 
Marvel предстaвиха трейлъри за две нови продукции по време на D23 Expo

Disney и Marvel Studios представиха новия трейлър за ръководената от Самюъл Л. Джаксън поредица на Disney+ "Тайното нашествие" на D23 Expo.

Сериалът проследява екипа на Отмъстителите Бос Фюри с Талоса на Капитан Марвел (Бен Менделсон). В центъра на шоуто е фракция от променящи се форми Скрули, които се разпространяват из Земята от дълго време.

Изглежда сигурността на Джеймс Роудс (Дон Чийдъл) е в опасност и с Фюри трябва да бъдат много внимателни.

Според Deadline в свриала ще участват още актьорите Кингсли Бен-Адир, Емилия Кларк, Оливия Колман, Кармен Ейого, Кристофър Макдоналд и Килиан Скот, като Мартин Фрийман се ще се появи в ролята на своя персонаж от "Черната пантера", Еверет К. Рос.

Премиерата на сериала ще бъде през 2023 г. по Disney+.

По време на събитието беше представен и трейлър за първия телевизионен специален филм на Marvel Studios, тематичния за Хелоуин Werewolf by Night. Специалната му премиера ще бъде на 7 октомври.

Гаел Гарсия Бернал и Лора Донъли участват в специалния филм, заснет в класическо черно-бяло, което е типично за филмите за чудовища. Той е режисиран съвместно от носителя на Оскар композитор Майкъл Джакино и Джейкъб Мая.
Бернал играе главния герой, Джак Ръсел, известен още като Werewolf by Night, който е способен да се трансформира във върколак, като същевременно запазва човешкия си интелект. Актьорският състав включва още Мая, Хариет Сансъм Харис и Юджини Бондюрант.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ