8 любопитни факта за актрисата Роуз Лесли от Game of Thrones

31.08.2017, 15:45

Ще я заобичате повече и от Кит Харингтън!

   
 
8 любопитни факта за актрисата Роуз Лесли от Game of Thrones

Ако познавате Роуз Лесли само като Игрит от Game of Thrones, значи има още мнооого какво да видите от нея. Тя е изгряваща звезда в Холивуд, благодарение на филма "Морган" и сериала "Имението Даунтън". А пък феновете все още не могат да се нарадват на връзката ѝ със звездата Кит Харингтън. 

Сега ти даваме възможност да опознаеш 29-годишната актриса още по-добре!

Лесли е опитен стрелец с лък 

В ролята си на Игрит тя само държи лъка, но в действителност знае много добре как да го използва. Още, когато първите си опити, Лелси разполовява стрелата, с  която е уцелила центъра първия път. В такъв случай изобщо не трябва да заставаш на пътя ѝ!

1969127

Роуз е член на огромно семейство

Тя е средно дете сред още 5 братя и сестри. Още от малка тя се старае да изпъкне сред тях и да докаже силния си дух. Тя често е командвала по-големите си братя и е играла с тях на Power rangers.

Тя е истинска принцеса

Актрисата е израстнала в Lickleyhead Castle, който е замък в буквалния смисъл на думата и се намира в шотландската провинция. Територията от 30 акра е толкова красива, че родителите й редовно я отдават за сватби и други събития. Замъкът принадлежи на семейството ѝ повече от 500 години. 

Официалното име на баща ѝ Себастиан е "Абердинширския началник на клан Лесли", а майка ѝ Кандида е пра-внучката на 13-ия лорд Ловат.

1969129

Истинският ѝ глас изобщо не е като този на Игрит

В Game of Thrones тя използва силен северен акцент, защото тя губи своя собствен, докато учи в Англия в Лондонската академия за музика и драматични изкуства. "Когато кажа знаменитата реплика "You know nothing, Jon Snow!" с моя глас, феновете се мръщят, защото не звуча като героинята си. След това трябва да се "пренастроя", а този процес е много скучен за феновете."

Тя говори перфектен френски

Когато е на 10-годишна възраст тя заминава със семейството си във Франция, защото майка ѝ иска децата ѝ да се обогатят културно и да преживеят повече неща. 

1969128

Червената коса на Роуз ѝ създавала проблеми в началното училище

Тя споделя, че винаги са я закачали, но не може да става въпрос за сериозен тормоз.

1969131

Не винаги е искала да бъде актриса

Детската мечта на Лесли е била да стане русалка като порасне, заради силната си любов към малката русалка Ариел. Смятала,ч е след като баща ѝ се казва Себасиан и тя самата е червенокоса ѝ е отредено да бъде русалка някой ден. 

Роуз страда от необичайна фобия

Въпреки че се сражава с белите бродници без да ѝ мигне окото, актрисата изпитва фобия към материята кадифе, заради шума, който издава. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ