„Мълчанието е злото“ от 13 септември само в кината

11.08.2024, 12:00

Не карайте домакините да ви чакат...

   
 
„Мълчанието е злото“ от 13 септември само в кината

Този септември разкриваме зловещи тайни и неизказани страхове с новия психологически трилър Мълчанието е злото само в кината. Завладяващата и изпълнена с напрежение продукция е дело на визионера Джеймс Уоткинс, който безмилостно изследва най-тъмните кътчета на човешкия ум, и на емблематичните Blumhouse, които вече почти две десетилетия ни плашат до смърт и успешно разширяват границите на хорър жанра. Сблъскваме се с изпитание на доверието, страха и мрака, който се крие зад най-очарователните лица, а безграничното гостоприемство прикрива безкрайна тъмнина.

Създаден по безпощадния едноименен филм на Kристиан и Мадс Тафдръп, Мълчанието е злото ни запознава с живеещото в Лондон американско семейство Лоис и Бен Долтън и 11-годишната им дъщеря Агнес, които по време на ваканция в Тоскана се сприятеляват с чаровна британска двойка Пади и Киaра и техния ням син Ант. Когато след известно време британците канят американците да им гостуват в идиличното им провинциално имение, Лоис и Бен приемат възможността да си отдъхнат от притискащите ги ежедневни тревоги. Но това, което започва като мечтана почивка, скоро се превръща в истински кошмар.

Новият трейлър ни грабва със сцени, които са едновременно великолепни и потресаващи и майсторски съчетават красотата с ужаса. Идиличната провинциална къща с очарователен интериор и живописни пейзажи се превръща в декор за поредица от зловещи моменти. Виждаме и изключителната игра на Джеймс Макавой, който с лекота преминава от очарователен и гостоприемен домакин към страховита фигура, чието смущаващо присъствие прониква във всеки кадър.

 

Режисьор и сценарист е Джеймс Уоткинс (Eden Lake, Жената в черно, Денят на Бастилията), по едноименния филм на Kристиан и Мадс Тафдръп. Продуценти са Джейсън Блум и Пол Ричи, а в ролите са Джеймс Макавой, Макензи Дейвис, Ашлин Франчози, Скут Макнейри, Аликс Уест Лефлер, Дан Хъф, Крис Хичен и др. 

Мълчанието е злото ни оставя безмълвни от петък, 13 септември, само в кината.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ