Хитри джаджи за лятно разхлаждане

09.06.2016, 09:30

Всеки ще се изкефи да има поне една от тях

   
 
Хитри джаджи за лятно разхлаждане

Въпреки че в последните дни времето е далеч от приятно с тези валежи и задушни жеги, може да се каже, че обичаме лятото. Особено ако сме на морето. Обаче не сме. В офиса сме. И сме във все по-лошо настроение. Дори да си докараме 3 тона пясък, да си направим изкуствени вълни и да се намажем с плажно масло, пак няма да ни стане по-добре. Но пък ако се сдобием с една от следните хитри джаджи, може и леко да ни се повдигне... доброто настроение.

Krups/Heineken Beertender, 99 долара

1722641

На кого му е нужно кафе, когато има бира! Използвайки технологията на кафе машините, от Heineken вече предлагат студена биричка за няколко секунди. Да са живи и здрави!

Климатик, свързан със смартфона, 279 долара

1722639

Приложението е дело на Quirky. То се свързва с климатика, превръщайки смартфона ви в дистанционно. Освен че така по-лесно регулирате температурата у дома или офиса, приложението следи местоположението ви, какво е времето навън и т.н.

Охлаждаща тапа за вино, 15 долара

1722638

Отново сме на тема алкохол. Защото през летния сезон яко се пие. Корковата ледена висулка е едно от любимите ни нови изобретения - то държи виното студено. Благодарим на всички замесени!

Преносим мини вентилатор с ледени пръски, 69 долара

1722645

Просто го поставяте където си поискате, включвате го и получавате онези приятни водни пръски, с които са снабдени някои гъзарски заведения.

Настолен вентилатор, 249 долара

1722643

Тих, енергоспестяващ, но работлив вентилатор, който на всичкото отгоре и изглежда много добре.

Персонална охладителна система Coolware, 39 долара

1722640

Поставя се на врата и въпреки че може и да изглеждате като идиоти, явно върши някаква работа. Навити сме да го пробваме.

Басейнов трамплин, 1195 долара

1722642

Освен че е супер яка идея, имаме усещането, че носи и голям кеф. Нямаме търпение да изпием няколко бири и да заподскачаме на този трамплин, не го крием.

Гривни против слънчево изгаряне, 6 долара

1722637

Идеята е, че тези гривни променят цвета си, когато дойде време да се намажете със слънцезащитен крем, за да не изгорите и да заприличате на розов чех.

Възглавница с охлаждащ гел, 35 долара

1722644

Може и да им соц вид, но тази възглавница е толкова яка, че просто няма накъде. Ако сте от хората, които обичат да спят на студена възглавница, вместо през няколко часа да я обръщате, просто си вземете една такава с охлаждащ гел и направо ще се родите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ