Триколката за дрифтове на SFD Industries

21.07.2014, 14:45

Бръм, бръм!

   
 
Триколката за дрифтове на SFD Industries

Когато израствахме, триколките бяха приятни, но от един момент нататък преставаха да бъдат забавни. Кой да знае обаче, че на тези неща могат да се монтират двигатели? Технологиите напредват стремглаво и ето че пред вас вече е Big Wheel Drift Trike. Този оранжев симпатяга ни кара сериозно да се замислим дали да не си продадем колите и да не вземем него.

1341765

Човекът, който е сътворил това забавление за пораснали деца, е Огъст Агнер от SFD Industries. Той и неговият екип са първите, които специализират в моторизацията на триколки. Всяко от техните шасита е съставено от специален вид хром и подобно на всички други части от машините се изработва ръчно. Стандартната конфигурация на триколките включва задни спирачки, черни джанти, въздушен филтър с адаптер и двигател с капацитет от 6,5 к.с. На пръв поглед не изглежда като кой знае каква мощ, но повярвайте – ще свърши работа.

1341766

Клиентите биха могли да си поръчат и хидравлични дискови спирачки, по-мощен двигател, газова бутилка и специални "гъвкави" клапани. Ако всички триколки бяха такива, никога нямаше да се научим да караме велосипеди.

1341768

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ