Създадоха геймърски компютър с вграден хладилник за бира (ВИДЕО)

07.09.2023, 10:00

Идеално!

   
 
Създадоха геймърски компютър с вграден хладилник за бира (ВИДЕО)

Персонализиран компютър с интегриран хладилник за бира Heineken е създаден като част от кампанията за социални игри на марката в Бразилия.

Наречен "TH3 G4M1NG FR1DG3", Heineken направи продукта като част от своя "Не всички нощи навън са навън", за да илюстрира социалните аспекти на геймърската култура в страната. Той е проектиран да охлажда както компютърния хардуер, така и бутилките вътре, така че геймърите да могат да се насладят на студена бира, докато играят игри.

Екипът разработва персонализирана система за охлаждане, която да поддържа ниска температура, докато компютърът работи и да я комбинира с принудителна циркулация на въздуха, за да предотврати кондензация.

Компютърът е натъпкан в хладилник за бира Heineken 0.0 и все още използва своята охлаждаща функция, помагайки за охлаждане на компонентите. Според тяхната статистика хладилникът може да поддържа температура от 3-6 градуса по Целзий, докато е под пълно натоварване и 0-2 градуса по Целзий, докато не работи.

Heineken си партнира с Gaules, най-добрият бразилски стриймър на Twitch, за да организира игра с награда сред своите 4 милиона последователи в своя канал. Устройството също така ще се появи специално в бразилското обновено шоу на Twitch "Aprovado", за да отпразнува 150-годишнината на Heineken.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ