Страхотни джаджи, които ще превърнат работата в песен

07.05.2020, 09:00

Идеално!

   
 
Страхотни джаджи, които ще превърнат работата в песен

Сега много хора работят от дома, а някои компании вероятно ще запазят дистанционния режим дори и след края на самоизолацията, поради удобството му. Специално за тези, които искат да построят свой собствен мини-офис у дома и да направят работата по-удобна, сме съставили селекция от интересни и не много скъпи аксесоари за лаптопи, таблети, телефони и слушалки.

Поставка за лаптоп

Това са два крака, които се прикрепят в долната част на лаптопа и леко повдигат задната му част над повърхността. С тяхна помощ е много по-удобно да се пише текст на клавиатурата, а самият лаптоп се охлажда поради факта, че не е напълно в контакт с масата/бюрото. В рецензиите пише, че крачетата са с високо качество и държат добре.

Безжична мишка

2227245

Мишката се зарежда от USB кабела и автоматично започва да работи, когато включите лаптопа. Съдейки по отзивите на клиентите, основното предимство е, че мишката е почти безшумна и е подходяща за тези, които се дразнят от кликванията.

Поставка за таблет и телефон

2227242

Тази стойка е удобна за използване, ако се нуждаете от втори екран за работа с множество документи. С него екранът на таблета или телефона ще бъде поставен почти на нивото на очите. Освен това стойката е полезна, когато гледате филми или например в кухнята, ако готвите и гледате видеоклип с рецептата едновременно. Специалните крепежни елементи се продават отделно, така че държачът да може да бъде поставен на стената.

Статив за телефон

2227243

Такова устройство е полезно за тези, които трябва да снимат или да запишат видео по време на работа. С помощта на огъващите се крака може да се постави не само върху равна повърхност, но и да се фиксира върху полилей, дръжка на вратата или на всяко друго място. Между другото, стативът може едновременно да служи по предназначение и да замени стойката, например, за гледане на видео.

Държач за кабели и органайзер

2227253

Те са удобно залепени за ръба на масата, така че кабелите да не се забиват под краката и винаги да са под ръка на работното място. Намерихме държач за един кабел и органайзер, в който можете да поставите пет кабела наведнъж.

2227252

Протектор за кабели

2227254

Вечният проблем: кабелът се прекъсва и къса в основата. За да не сменяте кабела за зареждане на всеки шест месеца, можете да си купите специален евтин протектор, който го предпазва от износване.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ