Самолетен билет в първа класа за 21 хиляди - ето какво ще получите

21.09.2016, 18:00

Душ преди кацане? Да!

   
 
Самолетен билет в първа класа за 21 хиляди - ето какво ще получите

Със сигурност няма да сме далеч от истината, ако кажем, че повечето от вас не са пътували в първа класа на която и да е авиокомпания. Поне ние (колкото и невероятно и неочаквано да е (хаха)) не сме и клипът, който ще ви представим, наистина ни впечатли. 

Youtube влогърът Кейси Найстат е получил безплатен ъпгрейд от бизнес към първа класа при полета си от Дубай до Ню Йорк с Emirates и като истински приятел на бедните (или по-скоро нормалните) хорица по света, е решил да заснеме пътуването си и да представи всички екстри. А те наистина не са малко!

В първа класа на Emirates си имате собствена капсула, а седалката се разтяга и се превръща в легло. На разположение имате мини бар, а всяко нещо, което не намирате в него, може да ви бъде донесено от стюардесите. Менюто не е фиксирано, а може да си поръчате всичко, което ви се яде и то ще ви бъде сготвено.

Но чакайте, най-доброто предстои. Всеки пътник от първа класа има на разположение 30 минути в банята! Да, можете да си вземете душ на самолета и това е, може би, най-добрата от всички екстри. Всеки, който е бил на по-дълъг полет, знае колко жизненоважен е душът след края му. Е, в първа класа това не е проблем!

Вижте клипа за всички останали екстри на това пътуване:

 

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ