Рецесията удари Брус Уейн, продава Батмобила  6 Виж всички снимки

31.08.2011, 09:00

   
 

Ако се смятате за заклет фен на Батман, веднага ще ви оборим, защото сме убедени, че не притежавате Батмобил. Познахме, нали? Е, не се притеснявайте, ние също нямаме, въпреки че филмите за Човека-прилеп са едни от любимите ни комиксови екранизации.

Преди близо два месеца стана ясно, че авто маниакът Кейси Пуч си е създал собствен Батмобил, който на всичкото отгоре е снабдил с двигател от хеликоптер Боинг. Сами се сещате, че този факт автоматично прави от Батмобила напълно уникална кола. Пуч явно се е нарадвал или просто има спешна нужда от пари, защото дизайнерският автомобил вече се предлага в eBay. Засега най-високата оферта е на стойност 620 000 щатски долара, а до края на търга остава по-малко от седмица. Важно е да знаете, че автомобилът е с американска регистрация, така че, ако рязко пожелаете да го притежавате, ще трябва да се отбиете до КАТ. Към луксозното обзавеждане на Батмобила, реплика на този от "Черния рицар" (2008), има и iPad, чрез който да следите показателите на зверския двигател.

Вероятно вече се чудите колко ще ви харчи новата придобивка, но това няма как да ви кажем. Ще ви споделим само, че можете да изберете какво гориво да зареждате. Батмобилът върви със самолетно гориво Джет А, керосин и дизел.

Ако вече окончателно сте решил, че уникалният Батмобил е вашата кола и искате безжалостно да го очукате по родните пътища, то влизайте веднага в eBay и наддавайте. Нека силата (и парите) бъдат с вас!

 

 
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ