Реактивен Harley Davidson  10 Виж всички снимки

14.11.2011, 15:00

   
 

Е, такова животно нЕма! Освен ако не си го направиш сам, както е и в случая с това Harley Board Track Racer модел от 1929 г., към което са "пришити" два реактивни двигателя - по един от всяка страна. По принцип идеята на създателя, според описанието на артикула в eBay, е моторът да се използва като шоу-атракция, но това не звучи толкова DIV-о, колкото Harley с два реактивни двигателя. Все пак, ако имам такъв мотор, сърце не би ми дало да го излагам наляво надясно като циркова маймунка или говорещ папагал. Harley е за Бога!

Разбира се, за да се наслади човек на пълния кеф от ускорението и максималната скорост, които тази подобрена класика постига, ще е необходимо свободно или изоставено летище, или много дълъг прав път, който да е напълно освободен от трафик. Е, това и едни 25 хил. американски долара. Или поне така е било до преди няколко дни.

За съжаление, въпросният мотоциклет изглежда е продаден, тъй като търгът за него в eBay е приключил на 10 ноември, но това не прави идеята на създателя на реактивната машина по-малко Div-а. Ако пък сте толкова големи мераклии да се сдобиете с машината, то на страницата все още има телефонен номер за контакт, на който можете да проверите кой е новият собственик и евентуално да се пазарите с него.

Ако успеете да докарате мотора в България, обадете ни се, задължително ще пишем за Вас и новия ви Div мотор (ще станете известен)!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ