Ново мобилно приложение следи кой ви е изтрил от Facebook

Who Deleted Me ще отговаря на много въпроси

   
 
Ново мобилно приложение следи кой ви е изтрил от Facebook

"Кой ме изтри от Facebook"? С времето сме се убедили, че това е един от най-важните въпроси, които терзаят човечеството в наши дни. На практика излиза, че някой да ви премахне от листата си с приятели е оптималното оскърбление, което може да ви бъде нанесено.

Who Deleted Me е ново приложение за iPhone и Android, с което вече лесно можете да проверите, кой точно ви е елиминирал от приятелския си списък във Facebook. И повече никога да не му проговорите.

Приложението е налично за браузъри от 2009 година насам, но чак сега платформата се пренася и в света на мобилните устройства.

1533743

Освен информация за ужасните, зли хора, които са ви изтрили от социалната мрежа, с Who Deleted Me можете да проверите и кой също така е деактивирал акаунта си. Или пък да си припомните имената на бедните души, които самите вие сте "терминирали" от Facebook. 

Приложението ще ви поднася и постоянна справка за общия брой спечелени и загубени приятели, ако това наистина ви касае толкова много. А по принцип не би трябвало, защото животът навън е наистина по-хубав.

1533745

И нека разчистването на сметки започне сега. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ