Най-гъзарските часовници за това лято

01.07.2017, 14:00

Взимай ги на момента!

   
 
Най-гъзарските часовници за това лято

Какъв по-добър начин да добавиш малко стил във всекидневното си облекло, от един от тези интересни часовници. Освен с впечатляващ външен вид , те изумяват и със своята практичност и екстри.

Luminox Men’s Recon

1937703

Luminox е швейцарска марка и този аналогов часовник е разработен в сътрудничество с Андрю Микели, бивш швейцарски военен военен охранител, който отговаря на специфичните нужди на военния персонал. Изработен от устойчив на надраскване антирефлективен сапфирен кристал, този часовник се характеризира с епична километрична базова скорост на въртене около външната джанта и вътрешния компас и е водоустойчив до внушителните 660 фута.

Timex Men's Expedition Gallatin

1937704

Лек и завършен с външна конструкция със смола, този часовник е водоустойчив до 50 м (не е подходящ за дълбоко гмуркане) и е снабден със здрава, двуслойна найлонова лента, която го прави лесен за почистване след дълъг ден на ескплоатация. Притежава вградено "нощно осветление".

INFANTRY Black Tactical Military

1937702

Този гъвкав, мъжки часовник с дръзки черти е водоустойчив. Той свети в тъмното, така че, ако сте готови за тренировка през нощта в гората или среднощно каране на велосипед, сте готови. Снабден с аларма, хронометър, въртящ се панел, той предлага всичко, от което имате нужда, за да планирате приключенията си. Но не го претоварвайте- този часовник не е оборудван за дълбоко плуване.

Affute Military

1937705

Независимо от всекидневния си вид, той разполага с всички удобства: водоустойчиво, двойно движение за приспособяване към различни часови зони, вътрешна аларма, хронометър и функции за осветяване. С него ще имате всичко.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ