Мечтата на всеки асоциален тийнейджър - легло, което се превръща в крепост

20.12.2016, 12:45

Както и на всеки, който все още се страхува от Торбалан

   
 
Мечтата на всеки асоциален тийнейджър - легло, което се превръща в крепост

В днешно време стресът, подтиснатостта и нежеланието да комуникират с останалите са доста често срещани моменти при младите хора. И понеже ние се стараем да сме от помощ на всеки, след като преди време ви показахме най-подходящите професии за тези хора, сега ще ви представим и един от най-добрите коледни подаръци за тях. 

"Privacy Bed" е една малка крепост в спалнята, подходяща за бягство от света. Тя всъщност не е легло, а палатка, която перфектно покрива леглото и предоставя пълна тъмнина и усамотение за сън, разпускане, четене или каквото още там се сетите. Доста напомня на "замъците", които всеки е строил като малък от възглавници, чаршафи, картони и т.н.

1825042

Създателите от Privacy Pop определят творението си като перфектно за "депресирани и подтиснати хора" и това вероятно е точно така, стига тези хора да не страдат от клаустрофобия, разбира се. И все пак пълната тъмнина и уединение, които предоставя "Privacy Bed", са голям плюс за всеки човек с проблемен сън, независимо от нивото му на стрес и тревога.

"Privacy Bed" идва във всякакви размери - от детско до голямо спално легло, а повече информация можете да откриете на сайта на Privacy Pop.

1825045

1825049

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ