Матрак, който съобщава за съпружеските изневери

25.04.2016, 20:00

Директно по телефона

   
 
Матрак, който съобщава за съпружеските изневери

Ако се съмнявате, че "чумата" ви изневерява, вече не е нужно да наемате частен детектив, а просто да си вземете този "умен" матрак от Durmet.

Smarttress е матрак шпионин, който ще изпрати съобщение на мобилния ви, ако заподозре, че върху него се случва нещо нередно. Да кажем, че са ви изпратили в командировка на морето и жена ви има пълната свобода да безчинства в апартамента. Ако се заеме да практикува извънбрачни сеанси с комшията, матракът веднага ще ви прати съобщение.

1694045

Smarttress е умен. Например, ако кучето или котката ви скочи на леглото, той няма да ви изпрати съобщение, но ако засече движения подобни на ритмични тласъци - веднага ще ви се обади. И не само - ще ви покаже точно в коя част се движи леглото със 3D графика.

Създателят Хосе Антонио Миньоса казва, че идеята е дошла след като прочел статистика, която сочила, че 40% от испанците изневеряват, а на фона на цяла Европа, те са най-неверните съпрузи.

От компанията се надяват, че матрака ще стане популярен не само в Испания, но и в целия свят. Неговата цена е 1500 евро. Матрака можете да поръчате от официалния сайт и да свалите приложението. 

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ