Лазерната съмобръсначка на Skarp

28.09.2015, 11:45

Ще я бъде или не?

   
 
Лазерната съмобръсначка на Skarp

Сайтът за потребителско инвестиране "Kickstarter" представи нов, изключителен продукт. Лазерната самобръсначка на "Skarp". Предполагаме, че това зверски ще озадачи хипстърите, тъй като модата на тази субкултура влиза в пряко противоречие – любов към брадата или към новите технологии.

Самобръсначката бръсне с лазер, който отрязва внимателно косъма, без да причинява изгаряния или дразнене (можеш да видиш по-долу във видеото). С новия мъжки прибор ще се спестят кожните инфекции и порязването. Продуктът има много плюсове: не се нуждае от ножчета (знаеш, че не са евтини), не са необходими пяна и крем за бръснене. Всичко се случва чисто и без болка.

1573511

Производителите казват, че продуктът им опазва околната среда, тъй като няма да се налага изхвърлянето на еднократни самобръсначки и ножчета. Само за година се изхвърлят над 2 милиарда пособия за бръснене.

Корпусът на уреда е от алуминиева сплав и може да се използва под душа. Работи с обикновена стандартна батерия, която издържа до месец. Лазерът има живот до 50 000 часа и е безвреден за очите.

Рекламният модел на "Skarp" започва да се продава в общо 8000 броя с цена 189 долара. А за 229 долара могат да бъдат закупени две лазерни самобръсначки.

Продуктът все още търси инвеститори, но на официалния сайт съобщават, че са останали 200 бройки по 139 долара.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ