Когато поръчаш играчка на Дядо Коледа, а получиш... автоматично оръжие

19.12.2016, 20:15

Добрият старец май ще уволнява куриери...

   
 
Когато поръчаш играчка на Дядо Коледа, а получиш... автоматично оръжие

Със сигурност на много хора се е случвало до такава степен да оплескат нещата в работа, че след това да се налага изпадането в дълбоки молитви да не бъдат уволнени. Но дори и най-масивният гаф в това отношение вероятно ще бледнее пред този американски куриер, който по поглешка е доставил автоматично оръжие на малко дете!

Това се е случило през миналата седмица в Лонг Айлънд, Ню Йорк, когато Джоел Бергман и неговата жена са поръчали малко самолетче за 6-годишната си внучка. Independent съобщава, че когато пратката е пристигнала, тя била доста по-голяма от очакваното и семейството веднага се усъмнило. Оказало се, че вътре всъщност има полуавтоматична пушка M95 с увеличен обсег, два пълнителя и стойка!

От куриерската компания UPS са се извинили на хората и са започнали разследване как се е случило объркването. Явно семейство Бергман са решили да върнат оръжието, макар че 15-те долара, за които са го взели, си изглеждат отвсякъде като перфектна сделка. Все пак черният пазар винаги е на една ръка разстояние... Не, че е наша работа, де... Вееесели празници!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ