Изумителни джаджи, с които задължително да се снабдите през 2015 г.

07.04.2015, 12:46

Смарт играчките превземат света

   
 
Изумителни джаджи, с които задължително да се снабдите през 2015 г.

Трудно ще се сетите за някоя джаджа, която още да не е измислена. Днес на пазара се предлагат всякакви играчки, които дори не бихте се сетили да потърсите. Ще разбъзикаме малко мозъците ви с някои изобретения, които след края на материала със сигурност ще искате да притежавате. Някои от тях могат да са животоспасяващи, други са просто удобни, а трети са си обикновени лиготийки. Живеем във време на неограничени възможности и изключителен технически прогрес и е добре да сме в крак с модата и новите технологии, затова ви представяме няколко изумителни джаджи, с които задължително да се снабдите през 2015 г.

Logitech Bluetooth Keyboard

1490961

Клавиатурата на Logitech е чудесен вариант за тези, които имат твърде дебели пръсти, за да нацелват правилните букви на таблета или смартфона си. Устройството притежава четири различни настройки за всяка джаджа, с която може да се използва.

iLuv SyrenPro

1490962

Това не е обикновен говорител, а нещо повече – iLuv е устойчив на всякакви атмосферни условия и има мощен саунд. Всичко това прави устройството използваемо в непосредствена близост до басейни и други места, където употребата на обикновени говорители би било рисковано. iluv Syren Pro работи с iPhone, iPad и много други устройства - може да се иползва безжично и да се управлява дистанционно.

Livescribe Echo Smartpen

1490955

Химикалката не само записва аудио, а и всичко, което притежателят ѝ пише или рисува. Паметта на устройството може да побере два часа плътен аудио-запис или 32 000 страници писмен текст. Най-хубавото е, че притежателят на смарт химикалката може бързо да прехвърли записките си на компютър. Livescribe Echo Smartpen е чудесна играчка и улеснение за всеки ученик или студент.

Cobra JumPak

1490954

Ако имате това устройство при авария на пътя например, проблемите ви със сигурност няма да изглеждат толкова сериозни. Cobra JumPak не само може да зареди телефона ви, но и да снабди с ток вашия автомобил. Освен това, джаджата има вградено LED фенерче, 7500mAh батерия и USB порт. С практичните си размери Cobra JumPak е изключително ценна вещ при извънредни ситуации.

Delorme inReach Explorer

1490963

Това устройство е изключително подходящо за хора, които живеят в отдалечени райони или за любителите на природата. То позволява на потребителя да се свърже към най-близката телефонна мрежа, независимо къде се намира. С него никога няма да изгубите връзката със света, а освен всичко Delorme inReach Explorer действа като GPS. Вградената SOS функция автоматично изпраща сигнал до спасителен център, ако сте в беда.

Bluesmart Carry-on

1490957

За хората, които пътуват, този куфар е чудесно помощно средство, що се отнася до възможностите, които предлага. Куфарът може да зареди телефона, компютъра или таблета ви. Bluesmart Carry-on разполага с електронна ключалка и вграден проследяващ софтуер, който показва на вашия телефон къде се намира багажът ви във всеки един момент.

LG Watch Urban LTE

1490964

Напоследък се наблюдава тенденция за сливането на света на смартфоните и света на часовниците. LG Urban е елегантен и качествен пример за това. Часовникът има вграден микрофон и високоговорител, така че не се изисква да вадите телефона от джоба или чантата си. Чрез смарт часовника на LG може да извършвате мобилни плащания, благодарение на функцията NFC (Near Field Communications). Това е един от двата часовника днес, който разполага с тази функция. Другият е дело на Apple.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ