Достъпни таблети от AliExpress, които по нищо не отстъпват на скъпите устройства

16.05.2020, 14:00

Какво чакаш още!

   
 
Достъпни таблети от AliExpress, които по нищо не отстъпват на скъпите устройства

Казват, че таблетите са по-добри от телефоните, тъй като екраните им са доста по-големи. Специалистите твърдят, че очите ни се изморяват по-бързо, когато се взираме в по-малки дисплеи. А понеже сега прекарваме повече време у дома, с устройството в ръка, по-добре да се сдобием с такова, което няма да ни кара да се чувстваме толкова изморени.

Подготвили сме ти чудесни предложения за достъпни  таблети от АliExpress, които по нищо не отстъпват на по-скъпите марки.

Tablet PC MT6580

2228614

Добро и минималистично устройство с голям екран в четири цвята. В отзивите пише, че таблетът има отличен екран, високо качество и 128 GB памет (като подарък продавачът поставя карта с памет с допълнителни 64 GB). Основният комплект включва таблет, кабели, защитен филм и писалка. Има и по-скъи варианти на комплекта със защитен калъф и калъф с вградена клавиатура.

Teclast P10HD

2228615

Android таблет с почти 2 хиляди отзива. Купувачите пишат, че той е с високо качество и издържа с едно зареждане за почти 7 часа - чудесен вариант за работа или учене.

Teclast P80X

2228617

Производителят казва, че това приспособление е кръстоска между таблет и смартфон. Има добро представяне, поддържа 4G и дърпа тежки игри. Освен това се справя чудесно с функцията за обаждане, съдейки по отзивите на клиентите. Можеш да избереш памет от 16 или 32GB. Има безплатна доставка от Китай или Русия.

Детски таблет

2228616

Страхотен вариант за тези, които имат малки деца. На таблета можете да включите анимации или да изтеглите образователни игри, а дебелият силиконов калъф предпазва оборудването от падане. Самите родители могат да го използват като превключат режими от деца към възрастни.

Графичен таблет HUION HS610

2228618

Такова устройство е удобно за тези, които работят във Photoshop и други графични програми или за тези, които искат да изпробват уменията си за рисуване на компютър или телефон. Комплектът включва два адаптера, дръжка и стойка за него и специална ръкавица, която позволява на ръката лесно да се плъзга по таблета. 94% от купувачите поставят продукта 5 звезди.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ