Времегубка на седмицата: Създайте собствен дизайн за Morgan 3-Wheeler

13.08.2014, 10:39

Зарибявка за автомобилни фенове

   
 
Времегубка на седмицата: Създайте собствен дизайн за Morgan 3-Wheeler

На всички ви е ясно, че ни мързи да работим, а голяма част от вас знаят и че сме фенове на всякакви машинарии движещи се по земя, небе и вода. Комбинацията от тези черти на характера ни, ни отведе до сайта на малката английска компания, произвеждаща лимитирани спортни автомобили - Morgan Motor Company. 

Разцъкахме си доволно и наред с цялата полезна информация, която открихме там, попаднахме на едно нещо, което веднага ни накара да забравим, че сме на работа. Без да се замисляме се оставихме на изкушението да похабим известно количество фирмен ресурс, забавлявайки се да измисляме собствен дизайн на фамозният триколесен Morgan 3-Wheeler, с помощта на поставеният в сайта онлайн конфигуратор.

Сайтът на Morgan не просто ви дава избор от няколко цвята за украса на автомобила, той ви дава целия цветови спектър. Над 30 вида кожа за салона, различни декали, между които, дупки от куршуми, емблемата на Кралските ВВС, спортни ленти и още, и още... Дадена ви е възможност да се погрижите за външния вид на дребни детайли като топлинния щит, тръбата за изгорелите газове и дори рамката на радиатора. Най-хубавото, е че накрая можете да си свалите крайния резултат за лично ползване на компютъра си. 

Можете да поубиете малко скучни мигове като влезете в сайта на Morgan 3-Wheeler.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ