Виж едни от нй-яките джаджи за 2021 година

05.05.2021, 09:00

Напред към бъдещето!

   
 
Виж едни от нй-яките джаджи за 2021 година

В последно време ни се струва, че заради пандемията животът сякаш е спрял или сериозно се е забавил. Но истината е, че независимо от всякакви неприятни обстоятелства технологиите не спират да се развиват. Компаниите продължават да измислят полезни устройства, които да направят съществуването ни по-лесно и по-интересно. Ето какво е измислено до момента;

Най-готиният автомобилен навигатор

Много производители на автомобили показват полезна информация на предното стъкло. Но Panasonic отиде направи цяла система за помощ на водача на автомобила с добавена реалност. С негова помощ той може да види маршрута и скоростта на колата точно на пътя. Освен това системата осветява пешеходци, препятствия и затъмнени пътни ленти.

Смарт защитна маска

2291849

Известна със своите гейминг аксесоари, Razer реши да последва тенденцията тази година. Компанията показа интелигентната маска Project Hazel - най-модерното технологично устройство за борба с COVID-19. Тя има вградени вентилатори за филтриране на въздуха, високоговорители за увеличаване на силата на гласа, а също така има RGB осветление, което променя цвета. Защитата от коронавирус никога не е била толкова стилна.

Прозрачен телевизор

2291848

LG представиха своята версия на футуристичния прозрачен телевизор през 2021 г. В допълнение към домашната употреба, той трябва да започне да се използва в търговски центрове, автомобили с автопилот и много други области.

Интелигентна каишка за кучета

2291847

Интелигентната яка, задвижвана от AI на Petpuls, работи като фитнес гривна. В допълнение към активността и съня на твоето куче, той разпознава кучешкия лай и 5 емоции на твоя домашен любимец: щастие, страх, тъга, релаксация и гняв. Сега грижите за твоя четириног приятел ще станат много по-лесни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ