ВИДЕО: Яко чук, братле

17.11.2011, 13:17

Ех, да имах чук...

   
 
ВИДЕО: Яко чук, братле

Признайте си – разбиването на разни неща с огромен чук звучи като най-якото упражнение на света. Понеже и ние мислим така, ви представяме един точно такъв чук, с който копнеем да се сдобием веднагически! Името му е SISU, което на фински значи нещо като "изключителна решителност". Тя определено ще ви е нужна, ако искате да направите качествено упражнение с този звяр.

Вероятно се чудите какво пък толкова зверско има в тоя обикновен сив чук. Ами базовото му тегло е 6 килограма и 300 грама, но има специални приставки, които могат да добавят още толкова и да направят чука с тегло над 12,5 килограма. Това не е всичко. Дръжката на чука-убиец е дълга близо метър, което прави повторенията труднички. Опасността в действителност да постигнете максимални разрушения с този съвършен сив уред, предизвикани от изпускане на чука и неговото излитане в неизвестна посока, е огромна. Но нищо не ви пречи да се пробвате, нали така?

Ако и вие вече си представяте батални сцени а ла "ТОР: Богът на гръмотевиците", но с ваше присъствие в главната роля, то пригответе си 125 "зелени", защото точно толкова струва. Можете да си поръчате едно "чукче" от официалния сайт на SISU.

Ние няколко пъти си представихме редакцията ни като опасно бойно поле. Онази досадна колежка, която през пет минути влиза да ни разказва някакви неща или просто да ни се хили като дебил, би била първата ни жертва. Виждаме нещата по следния начин: Докато излива поредната порция безмислени клюки по нечий адрес, ние бавно и незабелязано се приплъзваме до чука, който предвидливо сме оставили на скришно, но удобно място. Дебнем за момент, в който тя си оглежда маникюра или си оправя дрешката, хващаме здраво дръжката и просто засилваме уреда. Тежестта му ще свърши останалата работа.

Разбира се, не ви препоръчваме да предприемате подобни опасни действия, тъй като можете да одраскате повърхността на чука или пък да го изцапате, така че добре си помислете къде и как ще използвате сивия звяр. Ние ви предлагаме това да се случва в спортната зала, а точно как – вижте във видеото.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ