ВИДЕО: Вижте Call of Duty: Modern Warfare 3

07.11.2011, 16:45

Яко!

   
 
ВИДЕО: Вижте Call of Duty: Modern Warfare 3

Геймъри, новият трейлър за играта Call of Duty: Modern Warfare 3 (The Vet and the nOOb) вече е в интернет. Играта излиза за Xbox 360, PS3 и PC в САЩ утре и видеото е така да се каже подгряващо преди официалната продажба.

В играта се завръщат добре познатите ни капитан Джон МакТавиш и бившият капитан Джон Прайс, както и някои нови персонажи, с които ще трябва тепърва да се запознаваме. Всички дружно се бият с руснаците, които имат смелостта да нападнат Съединените Щати и Европа. В главните роли в трейлъра са актьорите Сам Уортингтън, Джон Хил и баскетболистът Дуайт Хауърд. А лозунгът на играта е повече от добър - "Независимо дали сме ветерани в Call of Duty, или сме пълни новобранци, във всеки от нас се крие по един войник."

Най-приятната част в новината е, че създателите на играта "Activision" напомнят за онова, което със сигурност ще се хареса на феновете на Call of Duty, а и на онези, които тепърва ще се присъединяват към "мафията". А именно специалната безплатна социална мрежа, в която всеки играч ще може да следи показателите си. Тази платформа вече работи за Call of Duty: Black Ops.

В момента се приемат предварителни поръчки за Call of Duty: Modern Warfare 3 (The Vet and the nOOb) на цена от 60 долара. Трейлърът обаче е достатъчно забавен, за да ни занимава до деня, в който играта ще бъде налична и в Европа.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ