ВИДЕО: Вижте 998-кубиковия CBR 1000 RR  11 Виж всички снимки

06.12.2011, 12:28

Звяр!

   
 

От Honda официално пуснаха видеото, в което представят новия CBR 1000 RR 2012, наричан още Острието. Това се случи преди повече от две седмици, а през 2012 година се навършват двайсет години, откакто дебютира първият представител на серията - CBR 900 RR, 893-кубиков, създаден от великия инженер Тадао Баба.

Не се чудете защо толкова време се забавихме, за да ви покажем новия представител на Honda. Просто имахме нужда от специално разрешение да вземем точно определени снимки и днес Honda ни каза "да". Резултатът се намира в галерията ни.

През годините видяхме промените, които се правеха по модела - формата на мотоциклета, цветовете, модификациите по двигателя и какво ли още не. Всички модели от серията по някакъв начин успяха да се превърнат в исторически за света на мотоциклетизма и за феновете на този спорт. Истината е, че от 1992 г., когато именно се появи първият модел на Баба, всички останали производители заковаха погледи върху него и малко по малко започнаха да следват неговите стандарти. Всички съвременни мотоциклети всъщност са вдъхновени от визията на CBR 900 RR.

Моторът, който ще се появи през месец януари 2012 г., ще бъде 998-кубиков и със 175 конски сили. Останалите характеристики можете да намерите тук, а ние ви предлагаме да изгледате краткото видео в края на текста, в което ще можете да се полюбувате на новия CBR 1000 RR.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ