Ако си iPad готвач, прочети това!

17.09.2011, 13:40

   
 
Ако си iPad готвач, прочети това!

iPad може да бъде много полезен в кухнята. С него лесно можете да следвате инструкциите на супер яката рецепта, която открихте в мрежата и с която сте на път да впечатлите още повече жената до себе си. Но не е необходимо да цапате екрана на малкия ви приятел с мазни ръце, само за да натрупате някоя и друга точка в нейните статистически записки. С това дори можете да си заслужите някой и друг минус.

За щастие Belkin са помислили и за този момент и влизат в ролята на верния брат, който да се притече на помощ със страхотна джаджа. Запознайте се с хромираната стойка на модерния майстор-готвач с iPad. Върви в комплект със специална писалка за тъчскрийн, която си има собствена стойка и която можете лесно да почиствате с хладка вода и малко препарат.

С това дизайнерско решение за миг ще превръщате iPad-а си в електронна книга с рецепти и ще я "разлиствате" без дори да я докосвате. Хитро, нали?

iPad готвач Ако пък пространството ви е ограничено, можете да се възползвате и от уникалната рамка за iPad за хладилник, шкаф или стена. Тя се задържа с помощта на специални залепващи лентички 3M™ Command™, които не увреждат повърхностите при отлепване.
iPad готвачПонеже това са най-новите предложения на калифорнийската компания, доставката им в България все още не се е осъществила. Но не пречи да отидете в представителството на Belkin в България – Техномаркет, и да притиснете с няколко сериозни въпроса дружелюбния им персонал.

Приятно готвене!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ