X започна да таксува новите потребители с по 1 долар на година

23.10.2023, 12:00

Нова мярка за справяне със спама...

   
 

X, известен преди като Twitter, започна да таксува нови потребители в Нова Зеландия и Филипините с по 1 долар на година за достъп до ключови функции, като част от бета програма.

Основните функции включват туитване, отговаряне, ретуитване и харесване на туитове. Тези, които не плащат абонаментната такса, ще могат само да четат публикации, да гледат видеоклипове и да следват акаунти.

 "От 17 октомври 2023 г. започнахме да тестваме "Not A Bot", нов метод за абонамент за нови потребители в две държави. Този нов тест е разработен, за да подкрепи вече значителните ни усилия за намаляване на спама, манипулирането на нашата платформа и дейността на ботове. Това ще бъде потенциално мощна мярка, която да ни помогне да се борим с ботове и спамери в X, като същевременно балансираме достъпността на платформата с малката сума на таксата. В рамките на този тест съществуващите потребители не са засегнати", казват от платформата.

X предлага и подобрена услуга, наречена X Premium, която струва 8 долара на месец в САЩ. Абонатите получават функции като по-дълги публикации и повишена видимост в платформата.



 


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ