Samsung Galaxy A8 - най-тънкият смартфон, правен досега

Толкова тънък, че чак не можем да го видим

   
 
Samsung Galaxy A8 - най-тънкият смартфон, правен досега

Samsung представи модела Galaxy A8, който официално вече е най-тънкият смартфон, правен до този момент. Машинката бе показана пред публика в Китай, като дебелината му достига зашеметителните 5.9 милиметра.

A8 е логично продължение на линията, която Samsung започна да следва със своя Galaxy A тренд, предоставяйки на клиентите си все по-тънки, метални смартфони. Само за сравнение - iPhone 6 е с дебелина от 6.9 милиметра, докато Galaxy S6 е 7.1 милиметра "дебеличък".

Трябва обаче да се отбележи, че в случая стилът и шеметният дизайн на Galaxy A8 идват за сметка на онова, което се намира под капачето.

Смартфонът пристига с 5.7-инчов, 1080p дисплей, 2GB RAM памет и 16-мегапикселова задна камера. Предполага се, че процесорът на Galaxy A8 ще бъде Snapdragon 615, който през миналата година успяхме да видим в действие в някои устройства от средно ниво.

1537592

Очаква се цената на машинката да бъде около 515 щатски долара, което изглежда до голяма степен скъпо, имайки предвид някои от техническите параметри на телефона.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ