R35 е яхтата, от която се нуждаете...

29.06.2018, 13:00

...в случай, че потопът не спре

   
 
R35 е яхтата, от която се нуждаете...

В случай, че този потоп, който наблюдаваме през последните няколко дни, не спре, най-вероятно ще ви трябва яхта. Е, ние имаме перфектното решение и то се казва "R35". Яхтата е резултат от престижното сътрудничество между "Princess Yachts", британския гигант в производството на луксозни моторни яхти, Ben Ainslie Racing Technologies, експертите по морското корабоплаване, които се целят в Купата на Америка, известна също така като Формула 1 на ветроходството, и Pininfarina, италианската луксозна къща за дизайн (които са се заели с естетическата част).

Ако можем да определим "R35", то тя представлява рядка комбинация от изключителна елегантност и технология. Често се получава така, че дизайнът да триумфира над функциолността или пък обратното. Но производителите й гарантират, че в случая технологията и красотата вървят ръка за ръка.

"С R35 искахме да предадем чиста Емоция. С главно E ", обясняват от Pininfarina, "Емоция, която дете изпитва, когато за пръв път вижда самолет." Според тях R35 олицетворява три фактора: авангардна яхта с удивителна външност и сърце на спринтьор.  

2072737

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ