Maserati + Fendi = стилен италиански автомобил  7 Виж всички снимки

29.08.2011, 17:08

   
 

Автомобилните ентусиасти най-вероятно знаят, че следващата седмица започва изложението във Франкфурт. За тези от вас, които не знаят, датите са 13 -25 септември. В рамките на този период е излишно да споменавам, че ще бъдат представени най-новите технологии и разработки на автомобилните компании и разбира се ще присъстват специални модели, около които ще се тълпят най-много посетители.

За да сме крачка напред от изненадата ще ви покажем модела, който моментално ни грабна вниманието. Това е Maserati Gran Cabrio. Да, но докоснато от майсторските ръце на "Fendi”.

Двете иконични италиански компании се събраха в Модена, за да разработят уникалната версия на изискания автомобил с редица ексклузивни материали и цветове, специално създадени за модерния автомобил.

Maserati Gran Cabrio Fendi е покрит с уникална трипластова боя, носеща името "Grigio Fiamma Fendi”. Логото на модната компания не може да бъде сбъркано или да не му бъде отделено специално внимание, тъй като F може да се види почти навсякъде и почти на 10 крачки от автомобила. 20-инчовите лети джанти са "белязани" с логото, но по-силното му присъствие е в интериорното пространство където тапицерията на седалките от фина италинска кожа (Cuoio Romano) е елегантно избродирана с разминати огледални образи на първата буква F. Спокойното и приглушено елегантно излъчване на автомобила е допълнено от златистите дървени лайсни, които изискано се спускат от таблото към задните седалки, за да завършат присъствието си с логото на Maserati, избродирано върху кожата със златни нишки.

Като комплимент и съвършено моден завършек на цялата автомобилна идилия от Fendi са създали лимитирана серия куфари, чанти и аксесоари, които са изработени от същата кожа, каквато намираме в тапицерията (Cuoio Romano). Със или без тях приятното пътуване на бъдещите собственици на версията е гарантирано, а 4.7-литровия, V8 двигател куплиран с автоматична трансмисия ще "гали" сетивата и най-вече слуха на познавачите с уникалния рев, който Maserati Gran Cabrio постига при движение. 

На върха на глезотията идва и специалното покривало, изцяло щамповано с логото на "Fendi". Май няма много голямо значение факта, че италианските гиганти все още не коментират цената. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ