4 готини джаджи от AliExpress, които са доста по-скъпи в магазина

25.06.2020, 13:00

Любопитно!

   
 
4 готини джаджи от AliExpress, които са доста по-скъпи в магазина

Не всичко, което се продава в AliExpress е евтин боклук. Спокойно можеш да немариш готини джаджи, които да ти вършат чудна работа, а защо не и за подарък. Днес ще ти покажем джаджи, които са евтини, но по нищо не отстъпват на по-скъпите марки.

Проектор

2234088

У нас кината отвориха, но все още много хора се притесняват да се събират в затворени пространства за дълго време. Точно затова можеш да докараш киното у дома с този симпатичен проектор. Трябва ти само бяла стена. Проекторът може да бъде свързан към компютър, телефон или дори безжично - през Wi-Fi.

Водоустойчив безжичен високоговорител

2234086

Най-доброто нещо за барбекю в топлите летни вечери. Да, виждаме, че това е имитация на JBL, но според отзивите звукът е почти толкова мощен, а цената - 5 пъти по-ниска!

Умна гривна

2234089

Приспособлението не е само за фитнес: има часовник, крачкомер, пулсомер и измервател на кръвното налягане. Можеш да синхронизираш гривната със социалните мрежи, така че всички известия да стигнат до нея.

Безжични слушалки

2234087

Звукът е добър, но според потребителите, имат някои забележки. Свързването е фасулска работа и дори няма да имаш нужда от инструкции.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ