3 супер идеи за дома с коркови тапи

20.01.2020, 15:00

Започвай да майсториш!

   
 
3 супер идеи за дома с коркови тапи

Ако и то като нас обичаш да си попийваш винце, то ти дава 1удесен повод да си развихриш въображението и да свършиш нещо полезно. Ние например бихме събрали тапите от всички употребени бутилки и бихме си декорирали къщата с тях.

Ето ти няколко идеи:

Стенен часовник

Часовниците, украсени с винени тапи, стоят чудесно във всеки интериор. Сред възможните варианти за трансформацията е не само обновяването на стара конструкция, но и създаването на нова.

2207898

За да направиш това, достатъчно е да вземеш плътна основа с желаната форма, да фиксираш часовника върху нея. След това хубаво залепи тапите и отгоре прикрепи числата със стрелките.

Плот за маса

2207899

Старата ти маса може да се съживи с помощта на тапи за вино. Частите могат да бъдат закрепени върху пирони или здраво, подходящо за целта лепило. След това е добре да се покрие безцветен лак за фиксиране и гланц. Но е по-практично да покриеш плота със стъкло.

Стойка за кухненски принадлежности или пък за инструменти

2207897

Ако нямаш стойка за съхранение на инструментите, които искаш да са ти под ръка всеки път, тя също може да бъде направена от капачки за бутилки.
Достатъчно е да облепиш подходяща пластмасова кутия или калаен съд с винени тапи. Готовата стойка може да бъде украсена или оставена в оригиналния си вид.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ