Ъпсурт и Миленита се срещат предколедно на сцената на *Mixtape 5*

13.12.2016, 13:30

Дебютна среща за едни от любимците на българската публика

   
 
Ъпсурт и Миленита се срещат предколедно на сцената на *Mixtape 5*

В навечерието на тазгодишните коледно-новогодишни празници, в клуб *Mixtape 5* ще се разиграе една особена Коледна приказка. В главните роли – ЪпсурТ, Миленита, Мария Драгнева, балет "НОВА" и DJ CASS.

На 23 декември клуб *MIXTAPE 5* за първи път ще посрещне заедно джази-фънки вълшебницата и рап любимците на България за тази уникална колаборация, която ще бъде музикално завършена от двете Live банди на артистите.

1821114

ЪпсурТ Live Band е един от концертите, превърнали се в традиция за клуба. На 23 декември до рапърите ще се наредят Филип Александров (клавир), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани), за да забъркат една истинска рап експлозия.

Носещата дъх на лято Миленита пък ще се появи за да възпее черните котараци, Мария и още няколко "типично коледни" сюжета в компанията на нейната банда в състав: Алекс Атанасов (бас), Иван Стилянов (китара), Стефан Цеков (барабани), Георги Стойков (тромпет), Владислав Мичев (тромбон), Волен Милчев (вокали).

1821116

За да допълнят този чудат музикален старт на коледните празници, на сцената, заедно с ЪпсурТ, ще се появят и приказните Мария Драгнева и Балет "Нова".

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния размръзяващ хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 24 декември.

Следете събитието на фейсбук страницата.

1821115

Цена на билетите на предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg, включително print@home.

Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)

*Препоръчва се предварителното им закупуване, заради ограничения брой. 

**Политика за достъп на непълнолетни.

*MIXTAPE 5* Facebook

*MIXTAPE 5* YouTube

*MIXTAPE 5* Instagram

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ