Щуротии, в които сме вярвали като деца

27.04.2020, 17:00

Ех, да можехме да върнем тези години...

   
 
Щуротии, в които сме вярвали като деца

Като деца сме вярвали, че можем да хванем самолета от небето или че можем да влезем в телевизора и да станем част от любимата ни анимация. В детския ум всичко много по-лесно и постижимо, но веднъж пораснали, разбираме как работи светът.

Но в каква щуротия си вярвал като малък? Ето какво споделят потребители в социалните мрежи:

Мислех, че виенското колело се пълни с хора и след това се отвива и се търкаля из града, така че всички да видят забележителностите.

Мислех, че арменците живеят в армията.

Бях сигурен, че надписът "ПЪРВО ЛАЗЕРНО КОПИРАНЕ" върху VHS касетата означава, че пиратите са успехи да копират филма при първия опит и сега се гордеят с това и казват на всички колко са готини.

2225939

Бях сигурен, че всичко по телевизията, включително рекламата, винаги върви на живо. Певицата пее , а след това сепо музикалната телевизия и веднага след това се втурва в друго студио, където рекламира дъвка.

Ако докоснете случаен човек на улицата, той ще ви стане роднина. т.е. всяка ужасна, дебела леля в пълен автобус може да ви стане баба и да ви отведе в дома ѝ.

2225940

До някаква възраст не знаех, че бабата е майка на един от родителите. Мислех, че бабите се набират от произволен брой възрастни жени.

Мислех, че врабчетата са деца на гълъбите, а пчелите са съпрузи. Е моя свят осата беше някаква марамейка, която иска да махне пчелата от семейството.

2225941

В ранното детство си мислех, че ако спиш през деня, когато се събудиш, ще дойде "утре". Веднъж родителите ми и аз трябваше да летим до Баку със самолет и толкова много ми се искаше, че самият аз помолих да спя през деня и бях много разстроен, когато се събудих и разбрах, че нещата не стават така.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ