Ще си имаме най-добър DJ и клуб. Скоро!

05.01.2012, 12:40

   
 
Ще си имаме най-добър DJ и клуб. Скоро!

Ако сте забравили, но ако сте парти маниаци, то със сигурност не сте, трябва да изберем най-добрите DJи и клубове на България.

Вярно е, че гласуването започна ехеее, още миналата година (по-точно на 1 декември), но още имаме шанс да се включим и да упражним своя вот. А начини – много, или поне два. Освен он-лайн в сайта на awards.bg, където са описани точните указания за това как всеки фен на клубния живот у нас може да даде своя глас, гласуването се осъществява и чрез SMS на кратък номер 1093.

До 10 януари тече вторият етап от организацията на Вторите годишни награди за Best DJ и Best Disco & Night Club на България и главната задача сега е да изберем между 5-те номинирани в различните категории.

В надпреварата за DJ-ите това са Pacho B & Pepo, които миналата година грабнаха приза за Best DJ, и които отново са сред претендентите за прозвището на най-добрите. Те ще се състезават със Стан Колев – българинът, който днес живее, работи и се прочува в Маями, САЩ. В петорката е и Juan Alvarez, който миналата година бе на второ място по гласове сред най-добрите DJи, също така добре познатият на цяла България Steven и едно сравнително наскоро нашумяло име – DJ Wonder, когото срещаме в още няколко категории. В няколко категории присъства и името на DJ Borra, известен и с качествените си авторски продукции, а също и на DJ Deso, грабнал миналата година наградата за Best House DJ. В надпреварата сред клубовете за най-доброто място за забавление в България претенденти са Yalta, Mascara, Plazma (Пловдив), Stroeja и Playhouse.

Официалното връчване на наградите на победителите ще се състои на 18 януари в Рейнбоу плаза в София. Събитието е организирано със съдействието на Beck's и на награди ще се радват и гласувалите. На официалната Facebook страница на Becks https://www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria е активна игра, която предизвиква феновете да дадат предположение кой от номинираните в двете категории – за най-добър DJ и най-добър клуб на България, ще бъде финалист в конкурса. Играта продължава до 10 януари 2012 г. Чрез жребий измежду имената на всички участници в играта на немската бира, чието предположение за победителите в отделните категории са се оказали верни, ще бъдат изтеглени и късметлиите, които ще спечелят награди.

Подаръците за късметлиите са дизайнерски слушалки Bескs и покани за церемонията по награждаването на победителите.

Предвиждат се и още награди за гласуващите - уикенди за двама, мобилни телефони и други предметни подаръци. Техните имена ще станат ясни след тегленето на томболата.

Ще вземем да се включим не само заради яките слушалки, но си мислим как ако спечелим уикенда за двама, гаджето няма повече да ни мрънка, а най-после ще е доволна, дори и за два дни. Ако пък тя не иска, не се съмняваме, че ще има много фенки (на най-яките Djи и Div-аци, които ходят по най-яките клубове) и ще се радват да прекарат един Div уикенд с нас. Или пък с вас?!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 16.01.2012 | 14:22
1 къде ще го построят този клуб и кой ще е тоя диджей?
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ