Шокиращите неща, които са позволени в САЩ

13.09.2016, 19:30

Страната на неограничените възможности

   
 
Шокиращите неща, които са позволени в САЩ

Наскоро публикувахме списък със забранените неща в Северна Корея и те наистина са странни. Но макар и да знаем, че САЩ е абсолютнота противоположност що се отнася да демокрация и свободи на хората, има някои неща, за които просто не можем да проумеем, че е възможно да бъдат позволени. Вижте кои са те (марихуаната не я броим):

1. Карането и притежанието на танк.
Можете да си купите танк и ако го оборудвате с гумени вериги (за да не чупи асфалта) и огледала за обратно виждане, можете да си го карате където пожелаете. Даже има доста компании, от които можете да си вземете танк под наем. 

2. Стрелбище в задния двор.
Във Флорида е позволено стрелянето с малокалибрени оръжия в частна собственост. Стрелбище в задния двор си е напълно в реда на нещата... нали?  

3. Зоофилия.
Колкото и да е гадно, сексът с животни е позволен в цели 15 щата...

4. Деца да пият алкохол с родителите си.
По принцип възрастта, на която може да се консумира алкохол, е 21 г., но в Масачузетс е позволено на децата да пият с родителите си, без значение от годините им. 

5. Да имате кафява мечка за домашен любимец. 
В девет щата това е напълно законно, а дори можете да я извеждате на разходка по улицата (изобщо не се шегуваме!). 

6. Брак с братовчед.
Ако искате да се ожените за първата си братовчедка, можете да го направите без проблем в 11 щата, сред които Ню Йорк, Ню Джърси и Вашингтон.

7. Да имате пираня за домашен любимец.
Това е нищо в сравнение с мечката, но пак е доста опасен домашен любимец. 28 щата позволяват притежанието им, а цената на една пираня е около 80 долара.

8. Да си купите огнехвъргачка.
Да, огнехвъргачка! Притежанието ѝ е позволено в 40 щата. Само си представете да яздите кафявата си мечка с огнехвъргачка в ръка. Велико!

9. Да си купите гранатомет.
Трябва единствено да имате много пари и разрешително (за което ви трябва само много търпение, докато попълните всички необходими документи).  

10. Да си купите самурайски меч.
Катаната не е типично американски оръжие, но можете да си я купите за около 300 долара. Предполага се, че след това няма да отрежете нечия глава. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ