Шефове-гадняри

28.01.2016, 10:30

Странни и смешни шефски заповеди

   
 
Шефове-гадняри

Нали знаете, че шефът е винаги прав, при него се влиза само по голяма нужда и се излиза без собствено мнение. Лафове много, но сега даваме пример с абсурдни шефски заповеди, които реални служители са били принудени да изпълняват. И са смешни при това.

Шефката ми поиска от мен да уредя всичко, за да може мъжът ѝ да пътува до Индия, където да "дари сперма" на жена, която да стане сурогатна майка на бъдещите им деца.

Шефът ми поиска да се вмъкна в къщата му и да открадна колата му, без жена му да забележи, та да отида да взема него и любовницата му от летището.

Трябваше да отида да измъкна от затвора някакъв човек, който се опитваше да се самоубие. Беше целият покрит в собствената си кръв и изпражнения, много надрусан и Бог знае още какво. Добри времена бяха!

Трябваше да правя мъфини за парти със секс играчки, с пениси и цици върху тях.

Шефът ми веднъж ми каза: "Намери LSD и ще се срещнем на концерта на Disturbed".

Аз съм водопроводчик. Веднъж шефът ми каза с каменна физиономия: "Отиди и издърпай тия лайна, не се шегувам". Той наистина не се шегуваше, отидох, но имах само една ръкавица, а и тя стигаше само до китката, но бръкнах в тръбата и дърпах. Докато държах шепа от мърсотията, той каза: "Не е ли красива?!".

Шефът ми заповяда да препускам бясно по улиците с кола под наем и с клиент на задната седалка.

Старият ми шеф имаше крави, но това не беше част от биснеса му. Веднъж ме накара да проверя дали една от кравите е бременна. Това се прави като си пъхнеш ръката до лакътя в интимните части на кравата. Отказах и избягах.

Работех като асистент-продукция за една порно компания. Един ден шефът ми дойде при мен, даде ми пари и ме прати до магазина на ъгъла за разтвор за клизма и други подобни пособия.

Шефът ми ме накара да уволня един човек вместо него. Мислех, че е защото неможе да го направи сам и защото го е страх да не му наритат задника. А той каза, че било, за да придобия опит.

Старата ми шефка ме накара да намеря трева за съпруга ѝ, зашото откакто свършил запасите, я побърквал.

Работех на басейн, когато шефът ни накара всички служители да пикаем в басейна, за да неутрализираме Ph-то, защото някой бил объркал химикалите.

Шефката ми ме накара да вдигна телефона ѝ и да обясня на бившия ѝ съпруг, че не може да говори, защото устата ѝ е пълна.

Шефката ми ме накара да се представям за нея по телефона, когато се обадиха от данъчните, за да ѝ помогна да се отърве от глоба за 400 000 долара.

Шефът ми ме накара да флиртувам със собственика на имота, за да ни го даде на по-нисък наем.

Работя на рибарска лодка в Аляска и шефът ми доста прекали, когато ме накара да скоча извън борда с нож в ръка, за да отрежа въжето от пръчката, за която беше вързана.

Накара ме да напръскам плешивото му теме с един от онези спрейове за оцветяване, а веднъж, когато му падна мост, трябваше да му купя лепило за зъби.

Затварях вече бара, когато шефът ми ме накара да закарам един негов приятел на стриптийз клуб и после до казиното. Това беше в полунощ. Не се прибрах вкъщи до полунощ на следващата вечер.

Работех за един хирург. Една вечер, по време на операция, той внезапно ме попита до колко работи магазинът за алкохол. До 10, казах. Той ме изпрати да му купя две бутилки алкохол. Обиколих четири магазина, докато намеря две бутилки. Върнах се в болницата и след края на последната операциа отидохме в неговия кабинет и изпихме едната бутилка.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ