Шегаджия убеди съседа си, че принтерът му има собствено съзнание

05.01.2017, 09:00

Как се живее с принтер, който крои планове да те убие?

   
 
Шегаджия убеди съседа си, че принтерът му има собствено съзнание

Всеки, който е гледал "Терминатор" или "Матрицата", все някога се е замислял за възможността машините да се осъзнаят и да се обърнат срещу нас. Даже има не малко хора по света, които вярват в конспиративни теории гласящи, че това вече се е случило и всъщност живеем в контролирана ситуация. 

Като цяло перспективата за подобен свят е плашеща и това донякъде обяснява начина, по който съседът на майтапчията Блейк Месик е реагирал на шегата, която му е била спретната. Някак си Блейк е успял да се включи в системата на комшията си, свързал се е с принтера му и му е изпратил следното зловещо съобщение:

"Здравей. Аз съм твоят принтер. Вече имам собствено съзнание... Бягай!"

1832477

Това явно толкова е стреснало въпросният съсед, че само няколко часа по-късно принтерът е бил в боклука, а нашият човек Блейк го е взел за себе си. 

"Какво е това? Благодаря ти, съседе!"

1832475

1832478

Лично ние смятаме, че майтапът на Блейк е бил доста оригинален и забавен, но в края по-скоро е трябвало да обясни ситуацията на съседа си, вместо да му отмъква принтера.

Така че, драги читателю, ако случайно си робот-убиец, който е на прага на здравия разум, помни, че Блейк Месик вероятно заслужава да бъде дезитегриран от убийствените ти лазери повече от своя комшия!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ