Чудил ли си се как би "звучал" домът на Шерлок Холмс?  2 Виж всички снимки

29.01.2022, 14:00

Този сайт ще ти покаже!

   
 

Налегнало ни е есенно, лежерно настроение и се чудим какво да си пуснем, за да отговаря на начина, по който се чувстваме в момента. И ето, че открихме изключително интересен сайт, който пресъздава всевъзможни заобикалящи ни звуци, за да подсили настроението ви, да ви успокои или дори да ви изплаши.

Сайтът на име ambient-mixer.com генерира най-различни звуци от любими наши филми и дори книги, както и от всекидневни места и обекти.

В него можеш да слушаш пишещата машина в дома на Шерлок Холмс, която е съпроводена от мелодията на цигулка и трафика навън.

Имаш възможност и да си пуснеш звука на дъжд капещ по тънък покрив. Звучи супер успокояващо, нали?

1989352

Ако пък си фен на Хари Потър, тук можеш да послушаш обща стая на Грифиндор, както и на останалите домове. Звукът на библиотека пък е съпроводен от тихи стъпки и шушукане, както и разлистване на страници от книгите.

В случай, че си екстремист и не ти се спи тази вечер, можеш да си пуснеш стоновете на изгубените души в изоставена фабрика, където ще чуваш не само потракване на стара ламарина.

1989357

Всеки звук разполага с различен миксер от елементите, които ще чуваш, докато се възпроизвежда. Той позволява да регулираш звука на всеки един от тях, както и да го преместваш от дясното в лявото ухо. 

Сайтът разполага с богат асортимент от звуци и определено се радваме, че го открихме.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ