Чесънът прави мъжете по-привлекателни за жените!

19.12.2016, 16:30

Съвсем сериозно говорим!

   
 
Чесънът прави мъжете по-привлекателни за жените!

Оказва се че чесън освен да гони вампири привлича и дамите. Това ако не е парадокс – здраве му кажи. Учените от Карловия университет в Прага и изследователите от университета Стерлинг в Шотландия, обединиха сили и нахраниха хората с чесън.

Първата контролна група в продължение на няколко дни регулярно приема чесън във вид на капсули, след това  мъжете слагат специални тампони под мишниците и ходят с тях 12 часа. Другата група прави същото, но не приема чесън в никакъв вид.

За втората част от експеримента са поканени 82 жени, които трябва да подушат тампоните и да оценят мириса – плътност, приятност, мъжественост...

Тук следва интересното: оказва се, че контролната група, която блъска чесън е категоризирана, като групата с по-привлекателен аромат – при това от всичките 82 жени. Те казват, че мирисът е по-силен, но за сметка на това по-привлекателен и мъжествен.

За това, ако отиваш на среща яж чесън и мълчи загадъчно, защото още никой не е доказал приятните свойства на мириса на чесън от устата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ