Цитати от звездите как да се справиш в затвора!

20.07.2017, 13:30

Кунтин Тарантино, Робърт Дауни Джуниър и още изненадващи затворници

   
 
Цитати от звездите как да се справиш в затвора!

Знаменитостите също се оказват зад решетките. Ето техните съвети как да се справиш, ако случайно се окажеш и ти там – никой не застрахован.

1948729

"Бил съм в затвора 3 пъти: 2 дни, 3 и 10.  Всичките пъти за неплатени глоби. На какво ли не се наслушах там. Трябва да каже, че когато нямаш пукната стотинка лесно разбираш затворниците."

Кунтин Тарантино

"Прочетох цяла библиотека, когато бях в затвора. Толстой – боклук. Никой не трябва да го чете"

Майк Тайсън

1948725

"Когато бях млад знаех, че имам сериозни проблеми със закона и ще попадна в затвора. Трима от моите братя лежаха. Сестра ми попадна зад решетките толкова пъти, че спрях да ги броя. Изведнъж, когато влязох в затвора попаднах сред тези хора, на които толкова исках да приличам. И ето – готово. После се огледах и разбрах, че това не е моя живот. И тук мерси на затвора. Влязох в правия път и започнах да играя по правилата."

Марк Уолбърг

1948728

"Когато ме заведоха в килията, отидох да се измия. Измих се и става "съквартиранта ми" и започва да ми крещи: "Ей, лайнар, какво си мислиш, че правиш?! Защо плуеш в мивката, плюе се в кенефа! Не ни трябват и твоите бацили!" Аз от къде да знам, че са такива правилата... винаги мивката съм я ползвал за миене, а кенефа за изпражнения. После искаха да ми дадат наркотици. Абе, в затвора ти трябва чувство за хумор..."

Робърт Дауни Джуниър

1948724

1948727

"Затворът ме спаси! Даде ми онова време да помисля над себе си, което не бях имал и се бях пуснал стремглаво към пропастта. Ако не бях попаднал там сега щях да съм мъртъв."

Крисчън Слейтър

1948726

"Първото, което ти се случва, когато влизаш в затвора е да загубиш човешкото си достойнство."

Кийфър Съдърланд

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ