Ценна награда за Слаш

04.01.2012, 15:15

   
 
Ценна награда за Слаш

Както знаете, ние много харесваме Слаш. Затова се зарадвахме искрено, когато прочетохме в Contactmusic, че китаристът е получил награда за цялостен принос от списание Guitar International.

Това се е случило, разбира се, на церемония по връчване на годишните награди на изданието, където Джо Бонамаса е грабнал приза за китарист на годината, а годишната награда за албум е за "Chickenfoot III" на американската банда Chickenfoot.

Много ни хареса и начинът, по който от списание Guitar International се произнасят по въпроса за наградата на Слаш на официалния си сайт. А именно, че може би е малко рано да дават тази награда на китариста, който е едва на 46 години. Но по-нататък обясняват напълно основателните причини за това свое решение, правейки кратък обзор на кариерата и постиженията на един от най-великите рок китаристи в света. Ние не се учудваме, че най-голямото отличие се пада на Слаш. Обаче сме сигурни, че той има още много да покаже.

Вече сме в Div-о очакване (но още не си гризем ноктите и не си скубем косите), чудейки се дали тази година Guns ще се съберат в оригиналния си състав, за да се появяват на церемонията по въвеждането им в Залата на славата на рокендрола.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ