Хората разказват: Най-силната болка, която съм изпитвал в живота си

12.10.2020, 09:45

Ужас!

   
 
Хората разказват: Най-силната болка, която съм изпитвал в живота си

Казват, че най-голямата болка за жените е раждането, а при мъжете - изритване в слабините. Е, все пак всеки от нас има различен праг на болка. В Интернет потребители разказват за най-силната болка, която някога са изпитали. Нека се позабавляваме на техен гръб!

В училищния стоматологичен кабинет лекарят реши да ми почисти канала. Нямаше болкоуспокояващо. Изминаха 25 години. Спомням си как вените в тила ми замръзват.

Като дете пъхнах пръсти между вратата и дръжката, отстрани, където са пантите и майка ми случайно я затръшна. Ужасяващият ми плач все още е в ушите на цялото семейство. Е, поне ми няма нищо, дори свиря Шопен.

Подравняване на шийните прешлени. Беше много рязко и неочаквано: бях на около 9 години, някой ме повика на улицата, обърнах се, но не можах да обърна главата си назад. В този момент много ясно усетих костната бариера и невероятната болка. Изглеждаше, че ако се завъртя сега, врата ми ще се счупи. Бях откаран в спешното и през цялото време гледах надясно.

Като дете исках да се блъсна в купа сено. Мислех, че ще бъде меко и забавно. Ускорих мотора с цяла сила и се ударих в слабините си.

На 13 години медуза ме опари в морето. Малка, розова. Блегът е все още 5 см. Виках от болка по целия плаж. Чувствах се сякаш на крака ми е сложен нажежен лъч, който оставя печат върху мен.

На 6-годишна възраст ми бяха изрязани сливиците. Преди операцията се дава упойка. Никой не каза нищо за това, че трябваше да гаргаря с нея, затова без да се замисля, веднага я погълнах. Сестрите, като видяха това, изругаха и започнаха да ме оперират, вече без болкоуспокояващи. В този ден минутите изглеждаха като часове и цялата операция ми се стори вечна.

Когато бях на 12, играх с куче. То падна в снега и от земята под него стърчеше желязна тръба. Ударих се точно по опашната кост. В продължение на 10 минути лежах неподвижно и дори не крещях, защото беше трудно дори да си поема въздух.

Искам да ви разкажа за моя приятел, когото ден преди новата година го обзе ужасен зъбобол. Заведохме го в селска болница, но дежурният лекар се оказа мъртво пиян, въпреки че се опита да предложи услугите си: "Хайде, ще ти го изтръгна!".  Приятелят отказа и, като се върна у дома, взе клещите, обля ги с водка и извади собствения си зъб...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ