Хора споделят кои са най-страшните неща, на които са ставали свидетели

27.12.2017, 16:00

Ужас!

   
 
Хора споделят кои са най-страшните неща, на които са ставали свидетели

страхът е един от водещите фактори в нашия живот. Той ни съпътства непрестанно и колкото и да се правим на непукисти, все има нещо, което ни разтреперва до смърт. 

"Живея в общински апартамент. Реших да отида до банята. Взех си кърпата и запътих натам. Отворих вратата и смразяваща гледка се появи пред очите ми в тъмното. В легена на пода имаше човешка глава. В този миг мозъкът ми тотално изключи, затворих тихо вратата и се запътих към стаята си. Седнах и се сетих, че един от съседите е магьосник и вероятно това са макетите му.”

"Бях на 19 или 20 години, когато скъсах с гаджето си. Една вечер той се напи, дойде до дома ми и започна да ми крещи, че не трябва да си намирам друго гадже. Затворих се у дома. Той се качи на покрива на пететажната сграда, изкачи се на балкона на съседа и започна да рита прозорците ми. После намерих някакво въже, завързах го около кръста си и се спуснах през прозореца. След това чух как се провиква: "Това е всичко!” и видях как се строполи на земята. Слязох долу, за да проверя как е, а той стана сякаш нищо не се станало и си тръгна. После дълго време се лекувах.”

2016592

"Бях на 6 години. Стоях в кухнята с майка ми. Тя стоеше с гръб към печката и изведнъж се запали. Не знаех какво да правя, а тя просто влезе в банята и се изгаси.”

"Като тийнейджър прекарах доста време в протестантската църква и видях много ужасни неща там. Едно от тях е екзорсизмът. Спомням си, че там там имаше такава жена, малка и крехка, а когато пасторът започна да се моли за нея, тя извика с дяволски груб бас и започна да удря всички наоколо. Около нея имаше два гардероба 2х2, които я пазеха да не падне, а тя ги разхвърля в различни посоки с лека ръка.”

 

"Отивах към метрото след тренировка. Докато слизах по стълбите видях как един много пълен мъж лежи на пода, а хората около него си гледат телефоните и никой не се опитва да му помогне. Тръгнах към него, за да видя какво става, но в този момент дойдоха лекарите. Оказа се, че човекът е мъртъв. А гледката на смачкан сладкиш на пода и лежащ мъж в локва кръв ще остане завинаги в съзнанието ми. ”

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ