Хора, които станаха известни за една нощ

31.10.2017, 12:00

Късметлии!

   
 
Хора, които станаха известни за една нощ

Лягаш да спиш и на следващата сутрин се събуждаш и вече имаш милиони последователи в Instagram. станал си звезда без изобщо да подозираш, че тоа няког е било възможно. 

Е точно това се е слуило и на тези хора.

Baddie Winkle

1997329

Тази баба завладя сърцата на блогърите, когато правнучката й качва нейна снимка в Instagram. Сега тя има повече от 3 милиона последователи и води изключително активен начин на живот: танцува и туърква, непрекъснато променя имиджа си и участва в телевизионни предавания.

Нурсет Гекче

1997328

Този турски готвач стана популярен, заради страстния начин, по който приготвя месо. А жестът, с който го посолява се превърна в емблематичен и превърна турчина в Интернет мийм, наречен Salt Bae. В момента той има над 9 милиона последователи в Instagram и се радва на вниманието на звезди като Леонардо ди Каприо.

Филип Думас

1997326

След като се пенсионира, Филип решава да сподели снимките си в популярния уебсайт Reddit. Той попитал потребителите, дали все още може да се присъедини към модната индустрия. Неговата необичайна външност бива оценена не само от потребителите на социалните мрежи, но и от агенциите за модели. Сега той има договори за модел и най- накрая изпълнява мечтата си.

Синди Кимбърли

1997327

Това момиче става известно, след като Джъстин Бийбър публикува снимката с въпрос: "Омг, коя е тя?!" Неговите фенове успяват да открият момичето. Тя се оказва 17-годишна ученичка от Коста Бланка, Испания. През свободното си време тя работи като бавачка на непълно работно време. В момента тя има договори с големите модни агенции и се снима във фотосесии за лъскави списания.

Джереми Микс

1997325

 

Джереми Микс е осъден през февруари 2015 г. на 2 години във федерален затвор за незаконно притежание на оръжия. След като полицейската служба "Стоктън" публикува негова снимки във Facebook, Интернет потребителите му измислят прозвището "красивият престъпник". Когато е освободен от затвора, той получава няколко предложения да стане модел и сега прекарва времето си, заобиколен от известни личности.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ