Ужасяващи разкази, които не трябва да четеш през нощта

21.10.2020, 09:00

Затова те почваме от сутринта!

   
 
Ужасяващи разкази, които не трябва да четеш през нощта

Мислим си, че духовете се появяват само по филмите и измислените клипчета в YouTube и винаги сме настроени скептично към паранормалните явления. Но истината е, че колкото и да ни се вярва, паранормалното е около нас и има хора, кит са изживявали истински и ужасяващи срещи с него.

Нека те сами ни разкажат!

Дядо ми е израснал в Канзас. Когато бях малка, той винаги отказваше да ходи по увеселителни паркове и карнавали. Оказва се, че като дете на окръжния панаир дядо ми се качил на въртележка с вериги. Когато съоръжението ускорило с пълна скорост, веригите на съседната седалка се скъсали. Момичето, което седяло там, полетяло право в едно дърво. Главата ѝ буквално се взривила, след като се ударила в клон. След случката дядо ми твърдо отказва да се кава на въртележки.

Напълно здравата ми баба чува детския смях, когато не трябва. Това се случва, когато тя е сама, в автобуса, на работа като около нея никога няма деца. Започнало, когато била на около 40. Същото нещо започна да се случва и на майка ми на същата възраст. Самият аз скоро ще стана на 40 и вече се страхувам, че ще започна да чувам детски смях.

Откакто майка ми почина на 25 ноември 2007 г., тази дата стана фатална за нашето семейство. На 25 ноември 2008 г. дядо ми почина от инфаркт, на същия ден през 2009 г. на баща ми беше поставена диагноза аневризма, а през 2010 г. на баба ми ѝ бяха открити камъни в бъбреците. И това е далеч от края на списъка - всяка година на този ден се случват ужасни събития.

Нашата пра-пра-пра-баба била погребана жива. Това стана ясно, когато почистиха парцела ѝ в гробището. Когато отвориха ковчега, видяхме следи от зъби по стените. Тази история става още по-страшна, защото тя цял живот се е страхувала да бъде погребана жива.

Когато прадядо ми почина, името на неговата прабаба веднага беше изписано на надгробния му камък, оставяйки свободна само последната цифра от годината на нейната смърт т.е. 195-. Прабаба почина в края на декември 1959 година.

Братовчед ми получи дъска Ouija за рождения си ден. Всички деца се събраха около дъската. Рожденикът попита: "Как се казваш?", но не получи отговор. Друго дете извика: "Ако не сте страхливец, кажи ми името си!". След това на дъската започнаха да се показват буквите Z-O-Z-O, а след това всички снимки от камината паднаха. Излишно е да казвам, че всички бяха ужасени.

На сутринта на Коледа прадядо ми отишъл до кладенеца да вземе вода и не се върна у дома. Когато прабабата отишла да го търси, тя намерила само шапката му. Поглеждайки в кладенеца, тя видяла образа на собствения си прадядо, сякаш бил призрак. След това тялото му никога не е било намерено.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ