Ужасно кратък разговор с Барни Стинсън

29.08.2011, 14:25

   
 
Ужасно кратък разговор с Барни Стинсън

Тази седмица "Guilt Groupе” организираха грандиозно парти по случай откриването на "Park & Bond”. Спокойно, нека не ви обхваща смут, че не познавате нито едното, нито другото име. "Guilt” e онлайн магазин, който предлага дамски облекла на големите дизайнери и модни къщи, и сега съвсем логично следваше лансирането и на мъжкия вариант. Звучи страхотно, особено фактът, че облеклата се предлагат на преференциални цени и на сайта можете да намерите отговори на каквито и да било въпроси свързани със стил под формата на добре издържан онлайн моден джурнал. Сега не се вълнувайте много, защото събитията и дистрибуторската мрежа на въпросната компания се простира само на територията на САЩ.

За последно споменавам партито, за да насоча вниманието към Нийл Патрик Харис. Е, разбира се, кое събитие свързано със стил и момичета ще мине без присъствието на Барни Стинсън? Някъде измежду първото и второто уиски, които актьорът бавно и с финес отпиваше, от WWD успяха да грабнат вниманието му и да изкопчат няколко думи за стила му и новия филм с негово участие - "Смърфовете".

Харис, който нашумя с култовата си роля в "Как се запознах с майка ви", е почти толкова Барни в реалността, колкото и в сериала.

Героя ви в хитовия сериал е изкусно елегантен и поддържа модерната си визия постоянно. Такъв ли сте в реалния си живот?

Нийл Патрик Харис: Преди постоянно носех дънки и тениски с V-образно деколте. Но научих много от гардеробната и Дейвид (бел.авт. Буртка, партньорът на Харис), който също обича да се облича добре. Той ме учи и ме облича постоянно. Много съм доволен, когато моята господарка на гардероба и по-добрата ми половинка казват: "Облечи това, носи това с това и това."

"Смърфовете" вече е на големия екран.

НПХ: Да! Смърфтастик. (бел.авт. много повече и над удивителното на изумителното)

Само специален човек може да каже "Смърфтастик" без да звучи цинично.

НПХ: Не, човече, никакъв цинизъм! Наистина бяхме много въодушевени да направим филм, който не е само анимационното филмче за малки деца, защото всички сме били фенове на "Смърфовете" като малки. Щастлив съм да кажа, че успяхме.

Колко време ви отне да отработите действията и разговорите с въображаеми герои?

НПХ: Няколко месеца.

Трябваше ли да правите много дубъли поради тази причина?

НПХ: Гадно ми беше само за снимачния екип. Обикновено екипа зад камерата трябва да наблюдава играта на двама актьори. Аз имах слушалка в ухото и чувах репликите на актьорите в другата стая и аз разигравах сцената само с едни малки точки разположени навсякъде, така че екипа виждаше как заприличвам на човек в психиатрична клиника.

Кой беше любимият ти "глас", с който работи?

НПХ: Е, аз не съм работил в действителност с тях, защото те се записваха по отделно, но най-любимия ми от всички би трябвало да е този на Джонатан Уинтърс. Кати Пери също беше страхотна като Смърфиета...(И ние сме доволни от нея, особено на премиерата на филма). 

 Гласът на Джонатан Уинтърс е невероятен, това е най-плътния глас, който съм чувал някога. Сигурно е пушил цигара след цигара или (екипа) са направили нещо дигитално. Не трябваше да казвам, че Папа Смърф пафка цигара след цигара. Това сигурно е в разрез с демографията, която искаме.  

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 26.09.2013 | 13:57
1 Много го харесвам този актьор, той е ужасно талантлив.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ