Том Майан напуска Kasabian, след като нападна бившата си жена

09.07.2020, 17:00

Много жалко!

   
 
Том Майан напуска Kasabian, след като нападна бившата си жена

На 6 юли Kasabian обяви, че вокалистът Том Майан ще напусне групата след 23 години съвместна работа. Екипът обясни, че това се е случило "по взаимно съгласие" заради "лични проблеми" Майан. След решение на съда групата издаде ново изявление:

Никой от групата не е искал това да се случи. Работихме заедно през последните 23 години, имахме големи планове за съвместното си бъдеще. Чувстваме се претоварени. Но нямахме избор. Щом разбрахме за обвиненията, ние като група решихме, че вече не можем да работим с него. За съжаление трябваше да го скрием преди решението на съда.

През април 2020 г. Майан напада бившата си годеница Уика Еджър. Полицията разпитва дете, което става свидетел на случващото се. Лекарите заснемат синините и зачервяванията на врата й. Най-вероятно Майан е бил пиян по време на атаката.

2236461

Съдът разпореди Том Майан да се подложи на рехабилитация. Той беше признат за виновен за нападение. Освен задължителните рехабилитационни курсове, той е осъден на 200 часа общественополезен труд и юридически такси. По време на процеса съдията каза, че за такова нещо може да изпрати Майан в затвора, но в крайна сметка той се разминава с по-лека присъда.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ