Това са най-странните оплквания от клиенти, които ще чуеш днес

17.05.2021, 09:00

Луда работа!

   
 
Това са най-странните оплквания от клиенти, които ще чуеш днес

Работата с клиенти понякога може да е истински кошмар. Никога не се знае на какви откачалки можеш да попаднеш. Ето какво разказват потребители в Интернет за най-странните си случки с клиенти.

Клиентът влезе, за да си купи дезинфектант за ръце, отиде до касата, за да плати, видя, че има и няколко бройки на касата и започна да ме псува с всички думи, които знаеше и ни заплаши, че никога няма да дойде в нашия магазин отново.

***

Веднъж един мъж се изстреля нагоре по стълбите, където имахме офис за обслужване на клиенти, за да се оплаче, че сме преместили мъжкото облекло на горния етаж, където той не можел да се изкачи, заради болните си крака. Всичко, което можех да направя, беше да се извиня. Забележка: имахме асансьор, но се оказа, че господинът страда от клаустрофобия.

***

Защото не съм отворил магазина един час преди официалното време за отваряне. Защото той вече бил тук и трябвало да отворим магазина... Той започна да блъска по вратата и накрая ме замери с метална кофа. Добри времена.

***

Твърдеше, че мисля лошо за нея и поради това краката ѝ кървят. Преди това не мислех нищо подобно за нея, но след това със сигурност.

***

Доставях пица. Веднъж един клиент се ядоса и отмени доставката, защото я поръча за 19:00, а аз пристигнах в 18:55.

***

Няколко души са ми крещяли, след като съм ги хванал да крадат. Дори след като им показах записите от камерите, някои ме уверяваха, че ще загубя работата си.

***

Работих в Макдоналдс. Клиент се оплака, че в Big Mac няма домат. Обясних, че не слагаме домати в Big Mac, освен ако не бъдем помолени за това. След това тя започна да пее песента от рекламата на Big Mac пред всички посетители, добавяйки към нея думата "TOMATO", за да докаже тезата си.

***

Оказа се, че тя е имала предвид "ягодов сладолед", когато е поръчала "шоколадов сладолед".

***

Спомням си, че ме крещяха всеки път, когато цената на цигарите се покачваше. "Как да платя за това?" Не знам, господине, аз съм 15-годишно момиче.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ